Beste bezoeker,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze kinderdagverblijven. Wij vormen een organisatie van één grote groep kinderdagverblijven.

 

In ‘Het Brusselpoortje’ bieden wij opvang voor 34 kapoenen.

 

Deze zijn opgedeeld in 3 groepen. Baby’s/kruipers, stappers en peuters. De indeling van deze groepen is aangepast aan de leeftijd en noden van de kinderen.

 

De opvanglocatie ‘Het Brusselpoortje’ ligt aan de rand van het stad. Zoals de naam al doet vermoeden net aan de laatst overgebleven stadspoort de Brusselpoort. Het karakterieel gebouw wegens oud herenhuis stijl maakt zijn deel uit van de huishoudelijke sfeer.

 

In ‘Het Brusselpoortje’ komt de huishoudelijke sfeer op de eerste plaats. Wat ervoor zorgt dat er een bepaalde sfeer en warmte rondhangt dat het optimaal gezellig maakt voor de kinderen. De verrassend grote stadstuin neemt de warmte mee naar buiten waarmee het zich omtovert tot een echt paradijs. Hier kunnen de kinderen zich optimaal uitleven op de verschillende ondergronden die hier aanwezig zijn.

 

Voor het kinderdagverblijf zijn twee parkeerplaatsen die kunnen gebruikt worden als kapoen afzet zone. Voor wie liever te voet komt, er is een mogelijkheid om de buggy veilig achter te laten.

 

Al onze kinderdagverblijven zijn geschikt voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Ons doel als kinderdagverblijf is bijstaan als toegevoegde waarde van het gezin, zorgen voor contiuniteit en structuur voor het kind. Zodat elk kind kan ontplooien in veilige kindvriendelijke omgeving en zijn of haar talent en vaardigheden kan ontdekken.

 

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


Het Brusselpoortje

Kon. Astridlaan 157

2800 Mechelen

 

Tel: 015/65.56.25

info@kinderopvanginjebuurt.be