Shauni De Smedt

Ik startte in 2013 als stagiair bij Kinderopvang in je buurt. Eens ik afgestuurd was, was er een plaatsje vrij als kinderverzorgster. Als groentje begon ik in een groot avontuur bij Kinderopvang in je buurt.

Na twee jaar mijn vaste plaats te hebben als kinderverzorgsters werd er de vraag gesteld of ik het zou zien zitten om verantwoordelijke te worden van een nieuwe vestiging.

Deze kans greep ik met beide handen en bloeide helemaal open. Vier jaar maakte ik van het kinderdagverblijf een echte thuis voor groot en klein. De warmte straalde als je binnenstapte.

Na deze vier jaar was ik klaar voor de volgende stap en mocht ik het administratief team sterker maken. Dit deed ik met volle overtuiging, om zo Kinderopvang in je buurt nog meer te laten groeien.

We willen er steeds voor zorgen dat we als kinderopvang sterk staan op het beleidsvoerend en pedagogisch vermogen. Hierdoor ben ik sinds januari 2023 van start gegaan als pedagogische beleidsmedewerker van ons kinderdagverblijvencomplex de Tinstraat. Hierbij ondersteun ik de verantwoordelijke, kinderverzorgsters, ouders en kinderen in wat ze doen.