Annelies Bruynooghe: Facility Management

 

Ik ben Annelies Bruynooghe, geboren en getogen in het West-Vlaamse Ieper. Ik studeerde in 2008 af als Bachelor Maatschappelijk werk.
Nadat ik mijn diploma behaalde, ging ik drie jaar werken in het buitenland als verantwoordelijke voor de kinderanimatie. Daarnaast zorgde ik ook voor de sportanimatie en avondshows.

Na dit avontuur, keerde in terug naar Ieper. Daar werkte ik jaren als opvoedster in een schoolinternaat (middelbaar). Daarna kwam ik terecht in de bijzondere jeugdzorg, waar ik jaren werkte in een tehuis voor kinderen (2,5 tot 18 jaar).

In 2018 verhuisde ik voor de liefde naar Putte. Ik bleef mijn job in de bijzondere jeugdzorg nog een jaar doen, maar door de afstand werd dit helaas onmogelijk om vol te houden. Ik zocht werk in deze streek en ging weer aan de slag als opvoedster in een schoolinternaat (kleuter en lager onderwijs). Na een tijdje had ik nood aan een dag job. Ik kwam terecht bij Kinderopvang in je buurt, waar ik in 2002 vol enthousiasme begon te werken.

Mijn eerste bureau job, maar ik ben nog steeds heel blij met deze keuze. Ik doe vooral de administratieve taken. Je kan mij aan de lijn krijgen bij een telefoongesprek, of zo nu en dan een mailtje van mij ontvangen. Ik beantwoord met veel plezier jullie vragen of stuur jullie door indien nodig.