Jessy Olbrechts:  Pedagogisch beleidsmedewerker - vertrouwenspersoon

Ik woon samen met mijn partner en 3 kinderen te Beerzel.

In 1998 ben ik afgestudeerd als verpleegaspirante/zorgkundige. Hierna heb ik nog een jaar verpleegkunde A1 gevolgd.

Sinds 1999 heb ik enkele jaren gewerkt als verzorgende in een woonzorgcentrum en nog een jaartje bij familiehulp als kraamhulp.

Ik heb Annick leren kennen aan de schoolpoort daar onze oudste dochters bij elkaar in de klas zaten. Mijn jongste zoon zat in één van de kinderdagverblijven van Annick. Ik hoorde van een uitbreiding dus liet ik snel vallen dat dit wel is een job voor mij zou kunnen zijn.

In 2010 ben ik daar beginnen werken als kinderverzorgster.

Aangezien ik heel ambitieus ben, heb ik na enkele jaren de kans gekregen om door te groeien naar locatieverantwoordelijke. Hier heb ik veel ervaring mogen opdoen en ook heel wat uit geleerd.

Wegens reorganisatie heb ik 2022 het voorstel gekregen om ook als vertrouwenspersoon te fungeren en in 2024 als pedagogisch beleidsmedewerker te Putte. Deze beide functies neem ik zeer ten harte. Het is ook fijn om anderen te kunnen helpen en bijstaan of om gewoon te luisteren naar hun wanneer het moeilijk gaat. Ik streef ernaar om steeds het beste uit iedereen te halen en te werken naar een volwaardig team waar iedereen zich goed voelt om een warme en kwaliteitsvolle opvang te bieden aan onze kindjes.