Ilse Bosmans – Preventieadviseur

Ik ben Ilse Bosmans, woon in Putte en ben mama van 2 jongvolwassen kinderen, Chiel en Féline.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig: iets nieuws maken van iets ouds, van meubeltjes tot decoratie en kleding… Daarnaast houd ik ook van ‘samen zijn’ met familie en vrienden: samen eten, samen wijnen, samen lachen.

 

Van opleiding ben ik ergotherapeut. Ik volgde mijn opleiding in Gent, waar ik na mijn studies nog 10 jaar heb gewoond en gewerkt. Mijn loopbaan startte ik in een revalidatiecentrum voor kinderen met leerstoornissen en ontwikkelingsvertraging.

 

Daarna ben ik in de ouderenzorg terecht gekomen, waar ik me steeds ben blijven bijscholen. Als beleidsmedewerker ben ik jaren bezig geweest met kwaliteitsbeleid, opleidingen geven en teams begeleiden en coachen.

 

In 2023 volgde ik de opleiding ‘preventieadviseur interne dienst’, wat een mooie verderzetting is van mijn expertise en passie: welzijn en welbevinden. Niets is zo belangrijk dan een veilige omgeving waarin iedereen zich goed voelt.

 

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten - kindjes, ouders, collega’s - en mee te bouwen aan een veilige, kwalitatieve opvang die voelt als thuiskomen.