Beste bezoeker,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze kinderdagverblijven. Wij vormen een organisatie van één grote groep kinderdagverblijven.

 

Onze groepsnaam is ‘Kinderopvang in je buurt’. U bevindt zich hier op de website van ons kinderdagverblijvencomplex ‘De Tinstraat’ gelegen te Tinstraat 42, 2580 Putte.

 

In ons kinderdagverblijvencomplex bieden wij opvang voor 81 kapoenen.

 

De opvanglocatie is een complex dat gesplitst is in 4 aparte groepen. Wat ervoor zorgt dat de baby’s, kruipers, stappers en peuters apart zitten. De indeling van deze groepen zijn aangepast aan de leeftijd en noden van de kinderen.

 

De groepen zijn ingedeeld in grote ruimtes aanpalend met de slaapkamers. Zo kunnen de stappers en peuters zelf naar hun bedje stappen.

 

In elke groep hangt er een gezellige sfeer en kunnen de kinderen hun ideaal ontplooien tot wie ze zijn. Elke groep is aangepast aan de leeftijd en interesse van de kinderen. De babygroep is de kleinste groep en straalt rust uit. De kruiper groep is al iets levendiger en geniet van grote knuffelhoeken en blokken waar de kindjes hun kruiper skills kunnen uittesten. Bij de stappertjes zijn er speelhoeken te vinden waarbij de verschillende interesse zijn ingedeeld in aparte hoeken. Waarbij ze zich klaar stomen om naar de peuters te gaan. Waarbij er echte speelhoeken zijn opgericht met gericht speelgoed per hoek. Hier hangt een gezellige drukte waarbij de kindjes hun rust kunnen gaan opzoeken in de super gezellige snoezelhoek.

 

Voor het kinderdagverblijf zijn 2 afgebakende tuintjes. Langs de ene kant is de tuin afgewerkt met kunstgras en speelhuisjes waarbij de kindjes uitbundig kunnen ravotten. Langs de andere kant ligt er asfalt waardoor de kinderen kunnen racen met de fiets, auto’s, brommer, …. Ook wondermooie krijttekeningen verschijnen er regelmatig.

 

Parkingsgelegenheid is er zeker genoeg voor de deur. Waarbij je in alle rust je kindje op een veilige manier kan afzetten.

 

Al onze kinderdagverblijven zijn geschikt voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Ons doel als kinderdagverblijf is bijstaan als toegevoegde waarde van het gezin, zorgen voor contiuniteit en structuur voor het kind. Zodat elk kind kan ontplooien in veilige kindvriendelijke omgeving en zijn of haar talent en vaardigheden kan ontdekken.

 

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

 

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


Complex Tinstraat

Tinstraat 42

2580 Putte

 

Tel: 015/52.90.19

info@kinderopvanginjebuurt.be