In onze locatie “de rakkertjes” bieden wij opvang voor 53 kinderen.

 

Deze locatie is opgedeeld in 4 groepen: Baby’s, kruipers, stappers en peuters. De indeling van deze groepen is aangepast aan de leeftijd en noden van de kinderen.

De locatie ligt in de industriezone van Mechelen-Noord. De perfecte locatie als u hier in de buurt werkzaam bent. Ook is deze locatie perfect gelegen aan de invalswegen om naar Antwerpen of Brussel te rijden.

De vier gescheiden groepen zijn ingedeeld in één grote ruimte. Door de vele glaspartijen is er heel de dag een volledig overzicht over alle ruimte zodat de kinderen elkaar heel de dag kunnen zien spelen. De buitenspeelruimte is vooraan het kinderdagverblijf, deze is afgesloten door een veilige omheining.

Het kinderdagverblijf heeft ook veel parkeergelegenheid. Maakt u gebruik van een fietskar? Ook deze kan u achterlaten in het kinderdagverblijf.

 

De Rakkertjes  creëert een warme, veilige en kindvriendelijke omgeving. Ieder kind krijgt alle kansen om te kunnen groeien op zijn eigen tempo. We stimuleren de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van elk kind.

Onze kind begeleiders staan dagelijks in voor:

  • Het verzorgen van de kinderen
  • Het pedagogisch begeleiden van spel, slaap- en eetmomenten
  • Het observeren van onze kinderen
  • Het bevorderen van onze kinderen hun zelfredzaamheid
  • Het emotioneel ondersteunen van alle kinderen

 

Onze locatie “de rakkertjes” hanteert een vrije prijs.

Benieuwd naar meer? Druk zeker op het logo en scrol door naar de website van “De Rakkertjes”

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

 

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


De Rakkertjes

Schaliënhoevedreef 20 D

2800 Mechelen

 

Tel: 015/63.92.55

info@kinderopvanginjebuurt.be