Beste bezoeker,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze kinderdagverblijven. Wij vormen een organisatie van één grote groep kinderdagverblijven.

 

Onze groepsnaam is ‘Kinderopvang in je buurt’. U bevindt zich hier op de website van ons kinderdagverblijf ‘ De Ravotterkes’ gelegen te Putstesteenweg 9, 2820 Bonheiden.

 

In ‘De Ravotterkes’ bieden wij opvang voor 39 kapoenen.

 

Deze zijn opgedeeld in 3 groepen. Baby’s, kruipers/stappers en peuters. De indeling van deze groepen is aangepast aan de leeftijd en noden van de kinderen.

 

In ons kinderdagverblijf ‘De Ravotterkes’ brengen we de huiselijke sfeer echt naar boven. Op het gelijkvloers kan je al 2 groepen terugvinden. Achteraan is er de afgesloten kruipers groep. Dit is een iets kleinere groep zodat de kindjes kunnen wennen aan de overstap tussen baby’s en peuters. Vooraan vind je de peutergroep. Deze is ingedeeld in verschillende speelhoeken. Voor elk kind wat wils. In deze groep streven we ook naar een rustige overgang met de kleuterschool. Op de 1ste verdieping kan je onze ruime slaapkamers terugvinden.  En op de 2de verdieping hebben we een rustig babygroepje. Hier zitten ook een klein aantal kinderen zodat deze kunnen genieten van veel knuffelmomenten en individuele aandacht. De opvanglocatie is in een huis met aan de achterdeur een stenen terras. Hier kunnen de kindjes hun uitleven met de loopauto’s, fietsjes, krijtjes, … Ook is er achterin een grote afgespannen tuin voorzien van gras. Waarin de kindjes hun kunnen amuseren op het speelhuisje, schommel, zandbak, …

 

Aan de voorkant is er parking voorzien naast de baan. Als hier geen plaats is, is er een grote parking voorzien achteraan. Komt u met de fiets? Dan kan de fietskar gerust veilig achterin blijven staan.

 

Al onze kinderdagverblijven zijn geschikt voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Ons doel als kinderdagverblijf is bijstaan als toegevoegde waarde van het gezin, zorgen voor contiuniteit en structuur voor het kind. Zodat elk kind kan ontplooien in veilige kindvriendelijke omgeving en zijn of haar talent en vaardigheden kan ontdekken.

 

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

 

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


De Ravotterkes

Putsesteenweg 9

2820 Bonheiden

 

Tel: 015/55.76.55 

info@kinderopvanginjebuurt.be