In onze locatie de Sjotterkes bieden wij opvang voor 36 kindjes. Deze zijn opgedeeld in 2 groepen. Baby’s/kruipers en stappers/peuters.

 

‘De Sjotterkes’ is gelegen in het AFAS stadion de thuishaven van KV Mechelen. ‘De Sjotterkes’ heeft dan ook hun naam te danken aan de supporters van KV Mechelen.

 

Onze 2 leefgroepen zijn aangepast aan de leeftijden van de kinderen. In elk van onze leefgroepen hebben wij een duidelijk dynamisch toezicht op alle kinderen.

 

Onze baby- en kruipafdeling staan vertrouwen en geborgenheid centraal, we besteden ook veel aandacht aan emotionele en fysieke veiligheid. Ook worden al onze activiteiten aangepast aan de individuele behoeften van baby’s en kruipers.

 

In onze peuterafdeling ontmoet uw kind leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Hier zetten wij vooral in om uw kind zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen door samen te spelen en samen te leren.

 

Onze peuters leren in deze groep duidelijk wat een groepsdynamiek is, doch vergeten we de persoonlijke benadering van het kind niet. Naast het vele spelen hebben wij in onze peutergroep ook veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind.

 

In onze peutergroep zetten wij ook in op de vaardigheden om de overgang naar het kleuteronderwijs vlot te laten verlopen.

 

In beide afdelingen organiseren we activiteiten aan de hand van thema’s.

 

Onze kind begeleidsters zetten zich dan ook dagelijks met de volle 100% in om het welzijn van uw kind centraal te zetten.

Heb je vragen?

Contacteer ons    

De Sjotterkes

Kleine Nieuwedijkstraat 53

2800 Mechelen

 

Babygroep: 015/34.27.91

Peutergroep: 015/34.27.92

   

info@kinderopvanginjebuurt.be