Beste bezoeker,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze kinderdagverblijven. Wij vormen een organisatie van één grote groep kinderdagverblijven.

 

In ‘De Sjotterkes’ bieden wij opvang voor 36 kapoenen.

 

Deze zijn opgedeeld in 2 groepen. Baby’s/kruipers en stappers/peuters. De indeling van deze groepen is aangepast aan de leeftijd en noden van de kinderen.

 

‘De Sjotterkes’ is gelegen in het AFAS stadion de thuishaven van KV Mechelen. ‘De Sjotterkes’ heeft dan ook hun naam te danken aan de supporters van KV Mechelen.

 

De twee aparte groepen zijn elk ingedeeld in één grote ruimte afhankelijk van de leeftijd. Waardoor er op elk ogenblik een duidelijk overzicht is. In de baby/kruipers groep hebben we veel knuffelmomenten maar hebben ze ook de ruimte om hun helemaal te ontwikkelen op alle gebied. Hier is er bijvoorbeeld veel ruimte om hun grote motoriek te oefenen. Natuurlijk komen alle andere ontwikkelingen optimaal aan bod. Bij de stappers/peuterruimte kunnen de kinderen genieten van onze verschillende speelhoeken zodat elk kind wat wils heeft. In deze groep besteden we ook exta aandacht met de overgang naar de kleuterschool. De slaapkamers zijn mee op de gelijkvloers zodat de kindjes op een heel gemakkelijke manier naar hun eigen bedje kunnen om te rusten of slapen. De beide leeftijdsgroepen kunnen genieten van grote raampartijen wat ervoor zorgt dat het buiten gevoel goed aanbod komt. Bij de stappers/peuters staat de raam vaak open zodat de kinderen kunnen gaan spelen van het afgemaakt terrasje. Hier vormt de binnen en buiten één geheel. Ook mogen wij gebruik maken van de oefenvelden van KV Mechelen om met onze kinderen te gaan ravotten.

 

U kan bij het brengen en afhalen van uw kind gebruik maken van de parking die hier voorzien is. Komt u met de fiets? Dan kan u gerust de fietskar veilig laten staan.

 

Al onze kinderdagverblijven zijn geschikt voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Ons doel als kinderdagverblijf is bijstaan als toegevoegde waarde van het gezin, zorgen voor contiuniteit en structuur voor het kind. Zodat elk kind kan ontplooien in veilige kindvriendelijke omgeving en zijn of haar talent en vaardigheden kan ontdekken.

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

 

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    

De Sjotterkes

Kleine Nieuwedijkstraat 53

2800 Mechelen

 

Babygroep: 015/34.27.91

Peutergroep: 015/34.27.92

   

info@kinderopvanginjebuurt.be