Beste bezoeker,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze kinderdagverblijven. Wij vormen een organisatie van één grote groep kinderdagverblijven.

 

In ‘Het Malterieke’ bieden wij opvang voor 32 kapoenen.

 

Deze zijn opgedeeld in 2 groepen. Baby’s/kruipers, stappers/peuters. De indeling van deze groepen is aangepast aan de leeftijd en noden van de kinderen.

 

De opvanglocatie ‘Het Malterieke’ ligt op de drukke Leuvensesteenweg, gelukkig hebben we er in het kinderdagverblijf geen last van. Het kinderdagverblijf is een alleenstaand huis met een leuk afgesloten tuintje aan.

 

Het Malterieke is opgedeeld in 2 gescheiden openruimtes deze zijn beide op het gelijksvloer. Waardoor er ten alle tijden een goed zicht is over heel de ruimte. De babygroep is langs de linkerkant waarbij de slaapkamer aangrenzend is. Bij de peutergroep zijn de slaapkamers op het eerste verdiep. Hierbij nemen de kindjes de trap naar boven.

 

We genieten van enorme grote glaspartijen bij de peutergroep. Waardoor we het buitengevoel goed naar binnen kunnen brengen. Éen van onze grote troeven in ‘Het Malterieke’ is de aangrenzende tuin die door een schuifraam snel te bereiken is. Dit wil zeggen dat bij goed weer de schuifraam opengaat en zo de kinderen gemakkelijk de keuze kunnen maken tussen binnen of buitenspelen.

 

Op het domein voor het kinderdagverblijf zijn parkings voor de deur. Waardoor de kinderen op een veilige manier kunnen afgezet en opgehaald worden.

 

Al onze kinderdagverblijven zijn geschikt voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Ons doel als kinderdagverblijf is bijstaan als toegevoegde waarde van het gezin, zorgen voor contiuniteit en structuur voor het kind. Zodat elk kind kan ontplooien in veilige kindvriendelijke omgeving en zijn of haar talent en vaardigheden kan ontdekken.

 

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

 

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


Het Malterieke

Leuvensesteenweg 350

3190 Boortmeerbeek

 

Tel: 015/50.96.18

info@kinderopvanginjebuurt.be