Beste bezoeker,

 

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze kinderdagverblijven. Wij vormen een organisatie van één grote groep kinderdagverblijven.

 

In ‘Jannekemaan’ bieden wij opvang voor 43 kapoenen.

 

De opvanglocatie ‘Jannekemaan’ ligt net buiten het dorp van Keerbergen. Het gebouw van ‘Jannekemaan’ is een oude villa wat heel wat karakter meebrengt.

 

Jannekemaan is ingedeeld in 4 groepjes baby’s, kruipers, stappers & peuters. Baby’s, kruipers & peuters genieten van een klein aantal kindjes. Waardoor de baby’s en kruipers rustig kunnen instappen en gewoon kunnen worden aan de opvang. De groep stappertjes heeft een iets groter aantal waarbij er een gezellige drukte hangt. Deze groep is ingedeeld met verschillende speelhoekjes zodat er voor elk kind wat wils aanwezig is. Eens ze in de peutergroep komen vermindert het aantal terug en stomen we ze volledig klaar om naar school te gaan.

 

Aan de stapper groep geniet van een klein afgesloten tuintje dat een deel is overdekt. De ingang en uitgang is afgesloten door een groot raam. Dat bij goed weer openstaat dus de kinderen kunnen zelf beslissen dat ze binnen of buiten wensen te spelen. Aan de achterkant is er een grote tuin die omringd is met bomen. Hier kunnen ze ondanks de drukke baan aan de voorkant genieten van de natuur en spotten ze er wel eens diertjes. Ideaal om ook tijdens de herfst een wandeling te gaan maken.

 

Het kinderdagverblijf staat op een groot grondoppervlak waarbij ‘Jannekemaan’ in het midden is gelegen. Hierdoor is er vooraan een grote parking waar je met een gerust hart je kind kan afzetten en ophalen.

 

Al onze kinderdagverblijven zijn geschikt voor alle kindjes van 0 tot 3 jaar. Ons doel als kinderdagverblijf is bijstaan als toegevoegde waarde van het gezin, zorgen voor contiuniteit en structuur voor het kind. Zodat elk kind kan ontplooien in veilige kindvriendelijke omgeving en zijn of haar talent en vaardigheden kan ontdekken.

 

Buiten de betrokkenheid en welbevinden van onze kinderen hechten we ook veel belang aan het dagelijks contact met de ouders. Dit met alle openheid en wederzijds vertrouwen. We organiseren momenten waarop de ouderparticipatie naar voren komt.

 

Samen met jullie als ouders streven we naar een vlotte overgang naar het kleuteronderwijs. Dit op het tempo van het kind.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


Jannekemaan

Tremelobaan 50

3140 Keerbergen

 

Tel: 016/84.71.67

info@kinderopvanginjebuurt.be