Beste bezoeker,

 

In ‘Jannekemaan’ bieden wij opvang voor 43 kapoenen.

 

De opvanglocatie ‘Jannekemaan’ ligt net buiten het dorp van Keerbergen. Het gebouw van ‘Jannekemaan’ is een oude villa wat heel wat karakter meebrengt. Jannekemaan is ingedeeld in 4 groepjes baby’s, kruipers, stappers & peuters. Baby’s, kruipers & peuters genieten van een klein aantal kindjes. Waardoor de baby’s en kruipers rustig kunnen instappen en gewoon kunnen worden aan de opvang. Onze stappersgroep bestaat uit 18 kinderen waarbij er een gezellige drukte hangt. Deze groep is ingedeeld met verschillende speelhoekjes zodat er voor elk kind voldoende uitdaging aanwezig is.. Net voor ze naar de school gaan, kunnen onze oudste peutertjes in het klasje terecht. Dit is een klein groepje waarin we de peuters volledig school klaar maken. 

In onze locatie genieten we van een grote tuin waar onze kinderen zich volledig kunnen uitleven. Onze locatie Jannekemaan geniet ook van een grote parking vooraan het kinderdagverblijf. 

Jannekemaan creëert een warme, veilige en kindvriendelijke omgeving. Ieder kind krijgt alle kansen om te kunnen groeien op zijn eigen tempo. We stimuleren de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van elk kind.

Onze kind begeleiders staan dagelijks in voor:

  • Het verzorgen van de kinderen
  • Het pedagogisch begeleiden van spel, slaap- en eetmomenten
  • Het observeren van onze kinderen
  • Het bevorderen van onze kinderen hun zelfredzaamheid
  • Het emotioneel ondersteunen van alle kinderen

 

In Jannekemaan bieden wij ook opvang aan volgens het “inkomens gerelateerd systeem”

Dit wil zeggen dat je betaald op basis van je inkomen en gezinssamenstelling.

Je kan je attest inkomenstarief aanvragen op “Mijn Kind en Gezin”. Dit attest dient u ons te bezorgen voor de opvang start.

Met dit attest inkomenstarief berekenen wij de dagprijs voor de opvang van je kindje.

https://mijn.kindengezin.be/apps/inkomenstarief/app

 

In 2024 gaan wij deze locatie verlaten. Door de steeds aanhoudende discussies over broodnodige herstellingen hebben wij besloten om zelf een nieuwe locatie aan te kopen.

Wij zijn volop aan deze locatie aan het werken. Deze is gelegen op het adres Tremelobaan 7 en 7a. Dit dus heel dicht tegen onze huidige locatie.

In deze locatie gaat onze groepsverdeling ook beter verdeeld zijn. Wij hebben hier 2 groepen van 18 kinderen.

Heb je vragen?

Contacteer ons    


Jannekemaan

Tremelobaan 50

3140 Keerbergen

 

Tel: 016/84.71.67

info@kinderopvanginjebuurt.be