Annick Brems: organisator

Ik startte in 2006 met kinderopvang. Na een carrière van 14 jaar in de privèsector begon het te kriebelen om mijn droom na te jagen. Na mijn pedagogische scholing was het dan ook tijd om zelf mijn eerste kinderdagverblijf over te nemen. Heel klein en heel fijn gestart maar de groei lonkte achter de hoek.

Zo zijn wij tot een heel mooi resultaat gekomen namelijk Kinderopvang in je buurt met een aantal locaties in de naburige gemeenten.

In 2017 zette ook mijn echtgenoot Yves Van Immerseel de stap om mee in het bedrijf te stappen. Samen en toch apart, gelijk en zo anders. Ik werk vooral op het beleidsvoerend vermogen van de organisatie, hij neemt de technische kant op zich alsook de leiding over het cateringbedrijf.

Ons gezin bestaat uit 2 dochters waarvan er ééntje zich al pedagogisch aan het scholen is. Het ondernemerschap zit haar in het bloed. De jongste van de twee is haar middelbare studies aan het afwerken, niets moet, alles mag want kinderopvang moet in je bloed zitten, het is een roeping.

 

Ik kan dit niet alleen, ik werk samen met een uitgebreid team van Goud. Bestuursleden, pedagogisch beleidsmedewerkers, fantastische locatie verantwoordelijke en voor het vak geboren kind begeleiders. Wij zorgen allemaal samen voor structuur en warmte die toch zo belangrijk is de eerste levensjaren van een kind.

 

Open communicatie met ouders is voor mij ook heel belangrijk. Een ouder is voor mij niet iemand die zijn kind komt afzetten, maar een ouder is iemand die betrokken is bij de organisatie, onze visie kent en iemand die graag in het kinderdagverblijf komt.

 

Elke werkdag besef ik hoe gelukkig ik ben dat ik in onze organisatie kan bijdragen om onze pedagogische kwaliteit continue bij te sturen, mensen te laten groeien en dit in een gezonde organisatie waar onze werknemers zich gelukkig voelen. Ik ben dan ook heel blij en fier dat wij een organisatie hebben met een uitgewerkt beleidsvoerend vermogen en een pedagogisch kader waar elk kind en elke werknemer zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontplooien.

 

Heb je vragen?

Contacteer ons