Yves van Immerseel: organisator

Ik ben Yves Van Immerseel, echtgenoot van Annick en trotse papa van Lotte en Milla. Mijn ouders zijn in 1976 een zelfstandig bedrijf gestart in verwarming en sanitair. Van opleiding ben ik electro-technicus. In 1993 moest ik genoodzaakt de firma verderzetten samen met mijn 2 broers na het overlijden van vader. Sindsdien hebben wij met hart en ziel de firma verder uitgebouwd met elektriciteit en ventilatie als toemaatjes.

 

Omdat dat nog niet genoeg was, hebben Annick en ik beslist om een Kinderopvang over te nemen waar onze oudste dochter al wel is naar toe ging. 1tje werd 2, 2 werden er 3 en zo zijn we op zeer korte tijd (misschien achteraf bekeken “te korte tijd”) explosief gegroeid naar wat we nu zijn. Een mooie groep met verschillende mooie locaties. Een groot team met stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plaats.

 

In mei 2017 heb ik de beslissing genomen het familiebedrijf achter mij te laten en volledig met de Kinderopvang en de Catering verder te gaan. Na 3 jaar avondschool heb ik mij kunnen omscholen tot kok. Ik zorg, samen met een team enthousiaste mensen, voor de dagdagelijkse verse maaltijden. Dit zowel voor kindjes als voor volwassenen. Neem zeker een kijkje op onze website (Milo-catering) voor meer informatie. Niet alleen onze eigen opvang wordt bevoorraad maar ook nog een aantal kinderdagverblijven al dan niet in de buurt.

 

Mijn taak in de Kinderopvang omvat de opvolging van de gebouwen. Met andere woorden het volledige technische aspect. Hieronder is te verstaan: zorgen dat tijdig de keuringen gebeuren, de Brandweercontroles en de grotere werkzaamheden. De kleine klusjes, die vroeger voor en na de uren gedaan werden (meestal samen met een deel van de medewerker en de echtgenoten), worden nu gebundeld en uitgevoerd door een externe klusjesdienst.

 

Ik hoop jullie ergens te ontmoeten in één van onze locaties.